Dolmalık Fıstık Fiyatı

TAKİP ET

 

Dolmalık fıstık Türk mutfağında en çok görülen besinlerden bir tanesidir. Her ne kadar bilinmese de faydaları oldukça fazladır. Zira 100 gram dolmalık fıstığın içerisinde 597 miligram potasyum, çeşitli vitamin ve mineraller, 14 gram protein bulunur. Besin değerleri bakımından da oldukça zengindir.

Türk mutfağında bu ürün dolmalardan pilavlara kadar her yemekte görülebilir. Bununla sınırlı kalmadan bazı tatlılar içine kullanıldığı da fark edilmektedir. Bu nedenle her evde bulunması gereken ürünlerden bir tanesidir.

Eğer kilo kontrolü yapmaya çalışıyorsanız, iştahı bastırma özelliği olduğu için daha az yemek yemenize olanak tanır. Böylece kilonuzu korumanıza da destek olur. Besin değerleri zengin olduğu için enerjinizi arttırmaya, gün boyu sizi desteklemeye yardım eder.

Bunlar ile sınırlı kalmadan romatizma ağrılarına, şeker hastalığına da destek olabilir. Mineral içeriği sayesinde kalp krizine de yardım edebilir. Hamilelik döneminde tüketilmesi halinde bebeklerin gelişmesine de yardım eder.

Dolmalık Fıstık Ne Kadar?

Dolmalık fıstık yüksek besin değerleri ile oldukça faydalıdır. Meraklılar Kuruyemiş bu besini sizlere uygun dolmalık fıstık fiyatı ile sunmaktadır. Sipariş vermek istiyorsanız kısa sürede ürünler arasından bulabilirsiniz. Paketli ve ambalajlı halde size sunulduğu için taze şekilde tüketebilirsiniz.

Ürünü korurken serin ve kuru bir ortamda muhafaza etmeniz gerekir. Bunun dışında ambalajı açtıktan sonrada ağzı güzel bir şekilde kapanan cam kavanozlar tavsiye edilmektedir.