Durupol Diş Polikliniği Dijital Platformlarda

TAKİP ET

Durupol Kayseri merkezli olarak 2018 yılından beri diş polikliniği şeklinde faaliyet yürüten son derece etkin ve verimli bir kuruluştur.

Durupol Kayseri merkezli olarak 2018 yılından beri diş polikliniği şeklinde faaliyet yürüten son derece etkin ve verimli bir kuruluştur. Kuruluş Kayseri implant çalışmalarının yanı sıra daha birçok tedaviyi sunmaktadır. Durupol diş kliniği içerisinde birçok tedavi yöntemi kullanılırken son teknolojik ekipmanlardan destek alınır. Yine son teknolojik bir diş tedavi yöntemlerinden biri olan Kayseri zirkonyum tedavi yöntemini de kullanır. Zirkonyum özellikle daha çok estetik göründüğü için tercih edilir. Diş korkusu veya dişçi ile ilgili olarak herhangi bir sıkıntısı olan bireylerin bile rahatlıkla tedavi olduğu Durupol Kayseri kanal tedavisi işlemlerini de ağrısı sınırsız bir şekilde gerçekleştirir.

Durupol ile dişçi korkunuzu yenin

Durupol Kayseri'de özellikle dişçi korkusu olan bireylerin rahatlıkla tedavi olabildikleri son derece güler yüzlü bir ekibe sahip profesyonel bir kliniktir. Klinik dijital platformlarda da etkin ve verimli bir şekilde varlık göstererek bu anlamda yapmış olduğu iş ve işlemlerle ilgili ayrıntıları internet sitesi üzerinden de paylaşmıştır. Kuruluş kurulduğu 2016 yılından bu yana ülke şartlarına uygun ve en modern teknoloji kullanarak Kayseri halkına hizmet vermektedir. Bu hizmeti sunarken uygun fiyatlarla bireylerin sağlığını ön planda tutan etik değerlerle çalışmalarını sürdürür. Kuruluşun bünyesinde son derece profesyonel diş hekimleri bulunmaktadır ve aynı zamanda en profesyonel teknisyenler ile çalışır. Öte yandan çocuklar içinde bireylerin içleri rahat bir şekilde tedaviye başlayabilecekleri lider bir kliniktir.