Duygu Keser Ne İş Yapar?

TAKİP ET

Duygu Keser bir oyuncudur. Sektörde çok uzun bir süredir yer alan başarılı ve güzel oyuncu, birçok projede kendisine yer bulmayı başarmıştır.

Duygu Keser bir oyuncudur. Sektörde çok uzun bir süredir yer alan başarılı ve güzel oyuncu, birçok projede kendisine yer bulmayı başarmıştır. Genel olarak yan rollerde yer bulan bir isimdir. Üstlendiği her rolü başarılı bir şekilde yerine getirmiştir. Kendisi 2 Mart 1984 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir.
Genç yaşlarda oyunculuğa adım atan oyuncu 1.81 boyunda ve 70 kilodadır. Aynı zamanda balık burcudur. Kariyeri boyunca Bebeğim, Sıla, Küçük Kadınlar, Çocukluk Günleri, Elde Var Hayat, Böyle Bitmesin, Gelmeyen Bahar, Alın Yazım, Kim Daha Mutlu, Arka Sokaklar gibi projelerde yer almıştır. Güzel oyuncu hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için kimdir kim internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Duygu Keser'in Kariyeri

Duygu Keser'in kariyeri ilk dizisi olan Bebeğim ile başlamıştır. Oyuncu bu diziden sonra oldukça kaliteli projelerde yer aldı. Bebeğim dizisinden sonra 2007 yılında Sıla isimli popüler TV dizisine katıldı. 2. sezonda Feride karakterine hayat verdi. Daha sonra bir diğer başarılı dizi olan Küçük Kadınların hem 2. hem de 3. sezonunda yer buldu.
Daha sonra 2013 yılında Gelmeyen Bahar isimli sinema filminde oynadı. Sonraki sene Kanal D dizilerinden birisi olan Alın Yazım ‘da rol aldı. Aynı zamanda İdil isimli karaktere hayat vermek adına Arka Sokaklara katıldı. Kimdir kim sitesini ziyaret ederek Duygu Keser hakkında daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.
Kaynak: https://www.kimdirkim.com/duygu-keser-kimdir-kac-yasinda-nereli.html