Ekinci'den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

TAKİP ET

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Beytiye Nurgül Ekinci, Karaman Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu


Partisinin il divan kurulu toplantısına katılmak üzere Karaman’a gelen Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Beytiye Nurgül Ekinci, beraberindeki Saadet Partisi Kadın Kolları Karaman İl Başkanı Havva Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.
Parti olarak il ziyaretlerinde bulundukları ifade eden Ekinci, yerel basının kendileri için büyük bir önem taşıdığını söyledi. Karaman programı hakkında da bilgiler veren Ekinci, partisinin il davan kurulu toplantısının ardından esnaflarla bir araya geldiklerini kaydetti. Ekinci, esnaf ziyaretleri kapsamında halkın nabzını tutmayla birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediklerini ifade etti. 
Ekinci, yerel basın ve cemiyetin çalışmalarıyla ilgili olarak Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu’dan bilgiler de aldı. Ekinci, duyarlı çalışmalarından dolayı Başkan Demirkollu ve yerel basın emekçilerini tebrik etti. 
Ekinci, Gazeteci Mustafa Yılmaz’ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yaptığı nehir söyleyişinin kitaplaştırıldığı “Son Tanık” adlı eseri Başkan Demirkollu’ya takdim etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirkkollu, Ekinci ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennisinin ardından sonra erdi.

karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman nöbetçi eczane Karaman saadet partisi