En Ürkütücü Korku Seansı Hizmetleri

TAKİP ET

Ankara korku evi isteğe bağlı bir korku hizmeti vermektedir. İsteğe bağlı bir şekilde temas sağlanan ve korku temasının kurgusuna uygun ipuçlarıyla sizleri yönlendirmektedir.

Ankara korku evi isteğe bağlı bir korku hizmeti vermektedir. İsteğe bağlı bir şekilde temas sağlanan ve korku temasının kurgusuna uygun ipuçlarıyla sizleri yönlendirmektedir. Seans anında, korku size çok gelirse oyundan ayrılabilirsiniz. Çünkü oyun esnasında direktif veren çalışanlar sizi görecek ve duyacaktır. Ancak oyundan tek bir kişi bile ayrılsa oyunun bitişi gerçekleşir.
Oyunlardaki korkuların dozu da ayarlanabilmektedir. Çünkü oyundan önce rezervasyon anında bu durum sizlere sorulacaktır. Korku seviyesini belirtmeniz bu aşamada yeterli olacaktır. Tabi ki herkes korku sevmeyebilir. Ancak labirentteki belli başlı bulmacaları çözmeniz gerekmektedir. Eğer hiçbir şekilde korku istemezsiniz, sadece labirentten ve görevlerden oluşan bir level oluşturulmaktadır.

Canlı Aktörlü Korku Seansı Hizmetleri

Oyunlar canlı aktörler ile tasarlanmaktadır. Yani içeride sizin grubunuzdan ayrı kişiler de olacaktır. Ancak bu durum, oyuncular ile paylaşılmamaktadır. Kızılay korku evi seanslarında, korkunuza korku katacak kişiler, gerilimi doruklara kadar hissetmenizde etkili olacaktır. Oynayacağınız oyuna göre belli konseptler olacaktır. Korku temasına sahip olan kaçış oyunları ya da sizin birini kurtaracağınız seanslar seçenekler arasındadır.
Genellikle, seans süreleri 60 dakika sürmektedir. Bu süre içinde, farklı dekorasyonlar ile bir evde kilitli kaldığınız için kilidi açarak o odadan ayrılmanız gerekmektedir. Oyunu bitirememe durumunuz da var. Bu durumda ise gelmiş olduğunuz yoldan geriye dönüş yapmanız gerekmektedir. Ancak bu durumda evden kaçamamış sayılıyorsunuz.
Kaynak: https://www.kanlikonteskorkuevi.com/