ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI ZORLU'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TAKİP ET

Ermenek ilçesinde isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşımızın da bağışları ve Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu'nun da 2 maaşını hibesi ile ihtiyaç sahibi olan ve faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımızın su, elektrik ve doğalgaz faturaları ödendi.

Korona virüsü salgını nedeniyle işsiz kalan ve maddi açıdan zor günler yaşayan vatandaşların imdadına Ermenek Belediyesi yetişti. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkarılarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ermenek Belediyesinin hane başına 20 ton ücretsiz içme suyunu bedelsiz kullandırdı.
Ermenek ilçesinde isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşımızın da bağışları ve Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun da 2 maaşını hibe ile ihtiyaç sahibi olan ve faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımızın su, elektrik ve doğalgaz faturaları ödendi.
Ermenek Belediyesinden yapılanlan açıklamada ''Yine bu günlerde ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Belediyemiz ile irtibata geçebilirler.'' denildi. 

İhtiyaç sahiplerinin faturalarının Ödenmesi İçin 2 maaşını hibe etti