ERMENEK'TE BELEDİYE BAŞKANLIĞI CHP'YE GEÇTİ

TAKİP ET

İyi Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu’dan boşalan Ermenek Belediye Başkanlığı için seçim yapıldı. Belediye Meclis Üyeleri arasındaki seçimlerde, Belediye Meclis Üyesi ve CHP Ermenek İlçe Başkanı Mustafa Bozcu 3. turda yeni Belediye Başkanı olarak seçildi.

Ermenek Belediye Meclis Üyeleri arasında yapılan seçimlerde 4 aday yarıştı. İyi Partili Meclis Üyeleri’nden Şerife Nurgül Koçdayı ve Yılmaz Etçi ile CHP Meclis Üyesi Mustafa Bozcu,  Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Durmuş Açıkbaş arasında geçen seçimlerin 3. ve son turunda 7 oyu alan Mustafa Bozcu Ermenek’in yeni Belediye Başkanı seçildi.

Seçimlerin 1. turunda:  Durmuş Açıkbaş 4 oy, Mustafa Bozcu 3 oy, Yılmaz Etçi 3 oy, Nurgül Koçdayı 1 oy alarak seçilmek için gerekli oyu alan aday çıkmadı. 2. turda Durmuş Açıkbaş 4 oy, Mustafa Bozcu 4 oy, İyi Parti Meclis Üyesi Yılmaz Etçi 3 oyda kaldı.

Üçüncü ve son turda ise CHP'li Belediye Meclis üyesi Mustafa Bozcu 7 oy alarak Ermenek Belediye Başkanlığına seçildi.

Seçim sonunda, Şerife Nurgül Koçdayı’nın İyi Parti’den istifa ettiği ve meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceği öğrenildi.

Mustafa Bozcu Kimdir?
1989 Yılı Ermenek doğumlu olan Mustafa Bozcu ilk ve orta tahsilini Ermenek'te tamamladı.
Bozok Üniversitesi İKtisat Fakültesi işletme Bölümü mezunu olan Bozcu evli ve 1 çocuk babasıdır.
 


Mustafa Bozcu CHP