Eşme AKINCI olayında 2 kişi gözaltına alındı

TAKİP ET

Eşme Akıncı olayında iki kişi gözaltında...

 

Jandarmadan yapılan açıklamaya göre, Ermenek İlçesi Güneyyurt Beldesi Yenimahalle mülki sınırları içerisinde ikamet eden Eşmi AKINCI(52 yaşında) isimli şahıs 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat:01.00 sıralarında ikametinde kaybolduğu bildirilmiştir.
3 Mayıs 2023 Çarşamba gününden itibaren; İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli  Ermenek İlçe J.K.lığı Asayiş ekipleri, JASAT Ekipleri, İstihbarat Unsurları, Arama ve kurtarma köpekleri ve Polis Dalgıç ekiplerince kayıp şahıs Eşmi AKINCI’nın bulunması için Ermenek bölgesinde yoğun bir şekilde aralık vermeden arama faaliyetleri sürdürülmüştür. 
15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat:20.00 sıralarında Güneyyurt Beldesinde Yukarı Çağlar isimli mevkide bir binanın ahırında sağ olarak bulunduğu ihbarı alınması üzerine Jandarma ve sağlık ekipleri hemen ihbarın alındığı yere giderek kayıp şahsı sağ olarak bulmuşlardır. Kayıp şahıs Eşmi AKINCI ilk beyanında kendisini saat:00.20 sıralarında tuvaletten döndüğü esnada A.İ. isimli şahsın eli ile ağzını kapatarak içerisinde A.B isimli şahsın da bulunduğu aracın içerisine zorla bindirildiğini beyan etmiştir. A.B. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. A.İ isimli şahsın yakalanması için İstanbul Eyüpsultan İlçe J. K.lığına talimat gönderilmiştir. ATV kanalında yayınlanan Müge ANLI ile Tatlı Sert Tv Programında gözaltına alınarak Karaman İli Ermenek İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığına getirtilecektir. Gelişmelerden ayrıca bilgi verileceğini Arz ederim.

Ermenek haber Eşme Akıncı