Etkinliklerinizi Unutulmaz Kılın!

TAKİP ET

 

İnsanlar; Covid-19 sebebiyle uzun süre dışarı çıkamadılar. Evlerinde vakit geçirmek zorunda kaldılar. Asosyal bir yaşam sürdüler. Fakat, 2022 yılında olduğumuz şu günlerde Covid-19 etkisinin azaldığını ifade edebiliriz. Hayat kaldığı yerden devam ediyor. İnsanlar; gezmek, sosyalleşmek ve tatil yapmak adına önlerine gelen fırsatları kaçırmıyorlar. Siz de hem bireysel hem de ailecek aktivite yapabileceğiniz türden bir yer arıyorsanız size ısrarla Flyzone’u tavsiye ediyoruz.

Doğum Günü Etkinlikleri

Her şeyden önce, Flyzone hakkında çok işinize yarayacak türden bilgiler verelim! İstanbul ve Nevşehir’de şubeleri vardır. Demirören AVM, Flyzone Mall of İstanbul, Flyzone Lens İstanbul ve Flyzone Torium AVM; Flyzone İstanbul şubelerine ev sahipliği yapar. Bunun yanı sıra, Nevşehir’deki Nissara AVM bünyesinde de bir Flyzone şubesi vardır. Siz de internetten Flyzone bileti alabilirsiniz. Hatta, çeşitli indirim ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Online ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı vardır. Bunun yanı sıra, 10 bilet fiyatına 12, 20 bilet fiyatına 25 bilet alma şansı da sunulur.

Biraz da Flyzone ve vaat ettikleri hakkında bilgi verelim! Burada çocuğunuzun doğum gününü kutlayabilirsiniz. Ona hayatı boyunca unutamayacağı türden bir doğum günü etkinliği yaşatabilirsiniz. Çocuğunuz doğum gününde arkadaşları ile beraber Flyzone dünyasının avantajlarından faydalanırken siz de zengin menü eşliğinde yemek yiyebilir ve başkaları ile sohbet edebilirsiniz. Çocuğunuzun Flyzone sınırları içerisinde eşsiz bir doğum günü kutlaması yapmasını istiyorsanız en kısa sürede Flyzone ile iletişime geçmelisiniz. Erken rezervasyon yaptırdığınız takdirde başta fiyat olmak üzere birçok konuda avantaj elde edersiniz. Buna ek olarak, mutfak ve mekan arayışı gibi dertlerden kurtulabilirsiniz.

Şirket ve Kurum Etkinlikleri

Kurumsal yaşamın olmazsa olmaz detaylarından birisi de iletişimdir. Herhangi bir şirket veya kurumda çalışanların birbirleriyle iletişim kurmaları önemli bir gerekliliktir. İletişimin olmadığı yerde başarı olmaz. Şirketler; çalışanlarının iş dışında da birbirleriyle vakit geçirmelerini sağlamak adına farklı etkinlikler düzenler. Flyzone; şirket ve kurum etkinlikleri için de son derece uygundur.

İş hayatının zorlukları aşikardır. Yorucu geçen bir günün ardından stres atmak adına aktivite arayışında olanlar için en iyi seçenek Flyzone olabilir. Şirket çalışanları; Flyzone şubelerinden birisine gelmeyi tercih edebilirler. Spor kıyafetlerini giydikten sonra DJ’in eşsiz müzik performansına ayak uydurarak Flyzone parkurlarında şanslarını deneyebilirler.

Flyzone; şirket ve kurumların da başvuru yapabileceği bir yerdir. Bilhassa çalışanları için haftalık ve aylık aktivite arayışında olanlara hitap eder. Erken rezervasyon ile grup indirimlerinden yararlanmak mümkün hale gelir.

Okul Etkinlikleri

Okullar yalnızca çocukların sınıflarda ders işlediği yerlerden ibaret değildir. Sınıftaki öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları da mühimdir. Flyzone; bilhassa bahar etkinlikleri kapsamında birçok kampanyaya imza atar. Bu sayede, okulların öğrencilerini çok uygun fiyatlarla Flyzone şubelerine getirmesini mümkün kılar. Öğretmenler veya okul idaresi; Flyzone ile irtibata geçerek kendilerine özel indirim ve kampanyalardan yararlanabilirler.

Birçok kişinin aklında Flyzone neler vaat ediyor sorusu bulunuyor. Flyzone; trambolin park formatında tasarlanmıştır. Her yaştan insana spor yapma ve eğlenme fırsatı sunar. Yerçekiminin olmadığı bir ortamda uçmak isteyenlere hitap eder. Özel parkurlar sunan trambolin seçenekleri ile fark yaratır. Trambolin; aynı zamanda güvenli bir seçenektir. Deneyimli bir ekip tarafından dikkatli bir şekilde hazırlanmıştır. Flyzone uçuş ekibi; uçuş sırasında insanların yanında olur. Hem hava sporları aktiviteleri hem de birbirinden coşkulu eğlencelerin adresi olmayı başarmıştır. Bilhassa Cuma ve Cumartesi geceleri sınırsız eğlenceye ev sahipliği yapar. Bol grup gösterileri ve birbirinden özel organizasyonlar ile farkını ortaya koyar.

aktiviteler nelerdir aktiviteler istanbul aktiviteler ingilizce aktiviteler listesi aktiviteler ne demek