Feyzullah Tunç mazbatasını aldı

TAKİP ET

Olaylı geçen AK Parti Karaman Merkez İlçe Kongresinin üzerinden 3 gün geçmesinin ardından Karaman Seçim Kurulu yapılan itirazları sonuçlandırarak kongrenin kesin sonuçlarını açıkladı. Feyzullah Tunç mazbatasını aldı. Ancak, seçim üzerindeki tartışmalar bitmiş değil.

Pazar günü yapılan AK Parti Karaman 7'nci Olağan Merkez İlçe Kongresinde rahipsiz girdiği seçimde 402 delegeden 238 delegenin oyunu alan Feyzullah Tunç, mazbatasını Karaman Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı. Tunç mazbatasını alırken, yeni yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Geçtiğimiz Pazar Günü Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılan AK Parti Karaman 7'nci Olağan Merkez İlçe Kongresinde Feyzullah Tunç'a karşı aday olan Mehmet Sami Şahin'in adaylığı ve listesi divan başkanı Mehmet Sait Kayan tarafından kabul edilmemişti. Mehmet Sait Kayan'ın "Mehmet Sami Şahin ve bir grup" diyerek AK PARTİ' li rakip delegelerin tepkisini alarak olayları başlatmıştı. 

Olaylı AK Parti Karaman Merkez ilçe kongresinde yaşanan olaylara Koordinatör Mehmet Sait Kayan'ın kararı damga vurmuştu.  AK Parti Karaman Merkez ilçe kongresinde yaşanan olaylar ve divanın Mehmet Sami Şahin’in listesini kabul etmemesi çok sayıda delegenin tepkisine neden olmuş ve delegelerin bir çoğu oy kullanmadan kongre alanını terk etmişti. Kongrede aday olan Mehmet Sami Şahin'in adaylığı ve listesi divan başkanı tarafından kabul edilmeyerek seçime alınmamasının ardından Karaman Seçim Kuruluna itiraz edilmiş ve Seçim Kurulu yapılan itirazı red etmiş ve Feyzullah Tunç'un Merkez İlçe Başkanlığını onaylamıştı.

 

mehmet sait kayan feyzullalh tunç mehmet sami şahin