FİKRET ÜNLÜ MEZARI BAŞINDA ANILDI

TAKİP ET

56 ve 57. Hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan merhum Fikret Ünlü vefatının 1. yılında Ermenek Balkusan'da bulunan mezarı başında anıldı.


Karaman'da ve tüm Türkiye'de Beyefendiliği ile tanınan Karaman'ın yetiştirdiği devlet adamlarından, 56 ve 57. Hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan merhum Fikret Ünlü vefatının 1. yılında Ermenek Balkusan’da bulunan mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.
Anma programına Ermenek Kaymakamı Batuhan Taşgın, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu,Garnizon Komutanı Mehmet Küçük, karaman'a bağlı İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program Karamanoğlu Mehmet Bey Türbesi ziyaretinin ardından Fikret Ünlü’nün Mezarı Başında yapılan konuşmalar ve okunan duaların ardından sona erdi.

56 ve 57. hükümetlerde gençlik ve spordan sorumlu devlet bakanlığı yapan merhum fikret Ünlü vefatının 1. yılında ermenek balkusan’da bulunan mezarı başında anıldı.