AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser "Gayemiz seçimi kazanmak veya kaybetmek olmamalı"

TAKİP ET

Karaman AK Parti İl teşkilatı yeni il yönetimini düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı

Karaman AK Parti İl teşkilatı yeni il yönetimini düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı .Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser Tarlada izi olmayanın, harmanda sözü olmaz. Bizim izimizde var sözümüzde var herkes yaptığı kadar konuşsun dedi.


Ak Partinin 17 yıldır bu memlekete yaptığı  hizmetlerin bu ülkeye yapılmış en iyi hizmetler  olduğunu vurgulayan Eser Biz Ak parti olarak büyük bir aileyiz . Büyük bir aile olmanın yükü ve sorumluluğunu bu memleket adına taşıyanbireyleriz. Bu sorumluluğumuzu layıkıyla ve şerefimizle yerine getirmek için çaba sarfediyoruz.Bizim Partimiz ve birlikteliğimiz başka partilere ve birlikteliklere benzemez.
Biz 17 yıldır Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Bu ülkenin kalkınması için çalışan yükünü kaldıran sorumluluğunu alan hem içeride Hem dışarıda birlik ve beraberliğini sağlamak için mücadele eden bir teşkilatın mensuplarıyız .

Neslimiz duygulanarak okuyacak


Bir çoğumuz farkında veya değil bilemiyorum .Bugün anlaşılması da bundan belki 50 yıl sonra bu memlekette bu teşkilatın ve bu Cumhurbaşkanının tarih yazdığını bizim Neslimiz duygulanarak okuyacaktır. Bizler gücümüzü teşkilatımız dan alırız, ben öncelikle yeni atanan Başkanımıza ve yeni yönetimimize yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim bizleri utandırmasın. Mahçup etmesin birlik ve beraberliğimizi bozmasın birbirimiz arasındaki Samimiyeti hiçbir zaman azaltmasın.

Gayemiz seçimi kazanmak veya kaybetmek olmamalı


Seçimler demokrasilerin gereği yapılır, seçimlerin kazananları ve kaybedenleri olur bizim gayemiz in seçim kazanmak veya kaybetmek kaybetmemek olmamalı. Bundan önce nasıl partimiz seçimlere ilişkin kazanma kaybetme hesapları yapmamışsa, bundan böyle yapmayacaktır. Biz zaten bu memlekete hizmet edip milletin dilinden anladığımız müddetçe bu milletin içinden çıktığımızı halkımıza gösterdiğiniz sürece onlar da zaten bizi teşkilat olarak bağrına basacaktır diye düşünüyorum. Biz milletimizle bütünleşdikten sonra bizim seçim kazanma veya kaybetme gibi bir kaygımızın olmaması gerekir. Cumhurbaşkanımız bu yaşına rağmen nasıl dimdik ayakta duruyorsa, bizler de dimdik ayakta duracağız. Cumhurbaşkanımız bize en büyük örnek, onun önderliğinde bu memlekete hizmet etmek için çalışmaya çalışacağız, mücadele edeceğiz,

Övünmek için söylemiyorum En iyisi biziz


Övünmek için demiyorum, teşkilat olarak devlet yönetimi olarak bu memlekette en iyisi biziz. Bu memlekette bir şey yapılacaksa en iyisini yine AK Parti yapacaktır, bir hizmet edilecekse en iyi hizmeti yine AK Parti Teşkilatı yapacaktır. Biz bu konuda iddialıyız. Bugüne kadar bizim büyüklerimizin yaptığını, bundan sonra da bizler yapmaya devam edeceğiz .

Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz


Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz diye bizim izimiz de var sözümüzde var Herkes yaptığı kadar konuşsun hizmet etmeyenin bir şey demeye hakkı yok diye düşünüyorum Rabbim Yeni dönemde sizleri bizleri utandırmasın düşmana karşı Mahçup etmesin fitne ve fesada uğrar mısın Yolunuz açık olsun dedi.












Karaman karaman haber Selman Oğuzhan Eser