Gazeteci-Yazar Banu Avar Karaman'da dünya düzenini anlattı

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türk Otağı Topluğunun davetlisi olarak Karaman' a gelen Gazeteci-Yazar Banu Avar KMÜ öğrencilerine 2018 dünya düzenini anlattı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türk Otağı Topluğunun davetlisi olarak Karaman' a gelen Gazeteci-Yazar Banu Avar KMÜ öğrencilerine 2018 dünya düzenini anlattı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Türkiye'nin tanınmış yazarlarından, araştırmacı gazeteci, televizyon program yapımcısı ve sunucusu Banu Avar katıldı. ''Dünya Düzeni'' başlıklı söyleşide dünya gündeminden ülke siyasetine kadar pek çok konuda tespitlerini paylaşan Avar salonu dolduranların büyük ilgisi ile karşılaştı. Banu Avar, Dünya Düzeni adlı bir söyleşisinde, bölgedeki ve dünyadaki gelişmelerden,oynanan oyunlardan bahsettikten sonra; Ne yapabiliriz? üzerine konuştu. Milli Mücadele yıllarındakine benzer oyunlarla karşı karşıya olduğumuzu ve 100 yıl evvel oyunları bozup, muzaffer olan atalarımızın partiler üstü mücadele, Müdafaa-i Hukuk yöntemlerinden ilham almamız gerektiğini belirten Avar; bölgesel, mahallesel birlikteliklerin öneminden bahsetti.

BANU AVAR Karaman karaman haber kmü