Gazetecilerden Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

Karaman'da hizmet veren bir grup internet haber basın mensubu , Karaman Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Ahmet Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Karaman'da hizmet veren bir grup internet haber basın mensubu , Karaman Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Ahmet Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaman Devlet Hastanesi'nde başhekimlik görevine getirilen Uzm.Dr Ahmet Yılmaz, Karaman'da hizmet veren bir takım yerel basın mensubunu makamında kabul etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, başhekim Yılmaz, şu ifadelere yer verdi;
'' Hastanemiz çevre ve dengi hastanelere göre, çok iyi durumda, bazı konularda gerçekten olması gerekenin üzerinde hizmetler vermekteyiz. Karaman için, Karaman halkına hizmet için ne gerekiyorsa, gece gündüz demeden, elimizden geldiğince hizmet vermeye devam edeceğiz.
Halkımızda bazen hastanemiz ile ilgili kötü düşüncelerde ortaya çıkabiliyor, biz bunları da elimizden geldiğince, düzelterek hizmet çıtamızı en üst düzeylere, çıkarmaya çalışacağız.
Biz belki bu makamda ne kadar kalırız bilemeyiz, ama amacımız sadece Karaman halkına hizmet etmek olacaktır. Sizlere de ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.''

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Karaman karaman devlet hastanesi karaman haber karamandan haber larende haber