Gelecek Partisinden müzik sektörü çalışanlarına destek

TAKİP ET

Gelecek Partisi Karaman İl Başkanlığından Kovid-19 salgını nedeniyle mağdur olan ve gelir kaybına uğrayan müzik sektörü çalışanları için destek.

Gelecek Partisi Karaman İl Başkanlığı Müzisyenlere Destek Mesajı Yayımladı. Gelecek Partisi Karaman İl Başkanlığı tarafından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:
'' Pandemi şartlarında ayakta kalmaya çalışan bir çok iş dalı, ayakta kalamayan bir çok işçi ve emekçi var. Her gün ayakta kalma mücadelesi veren ve işleri tamamen kesilmiş olan birde müzisyenlerimiz var. Tamamen işlerinden koparılmış, hiç bir destek alamamış ve hiç yokmuşcasına kimsenin görmediği veya görmek istemediği müzisyenlerimiz. Gelecek Partisi Karaman İl Başkanlığı olarak başlattığımız MüzisyeninYalnız Kalmasın Twitter etkinliği ile müzisyen kardeşlerimizin bir nebze sesini duyurmak, onlara bir nebze umut olmak ve onların yanında olduğumuzu bildirmek amacı ile Türkiye gündemine 19. Sıradan  girdik. Akabinde memleketimizin müzisyenlerinden oluşan canlı konserimiz ile tüm Karaman'lı müzisyen kardeşlerimizin ve tüm Türkiye'deki müzisyenlerimizin sesi olmaya gayret ettik. Bu başlatmış olduğumuz müzisyenlerimizin sesi olma konusunda her türlü desteği vereceğimizi ve bu projenin devamlılık arz edeceğini, müzisyen kardeşlerimizin yanlız olmadığını her fırsatta dile getireceğimizi Gelecek Partisi Karaman İl Başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağımızı tüm müzisyen kardeşlerimizin bilmesini isteriz. Sizler yalnız değilsiniz. Bizler hep sizlerin yanındayız. Müzik hepimizin ortak dilidir.''