Gelişmiş Özellikler İçin Birebir Convoplus!

TAKİP ET

Kendi hedefleriniz üzerinde beklediğiniz dinamikleri oluşturmak için gerekli olan yazılım seçeneklerini var eden Convoplus, sizlere sosyal crm konusunda destek sağlıyor.

Kendi hedefleriniz üzerinde beklediğiniz dinamikleri oluşturmak için gerekli olan yazılım seçeneklerini var eden Convoplus, sizlere sosyal crm konusunda destek sağlıyor. Bu sayede gerekli iletişim olanaklarından çok rahat bir şekilde yararlanabiliyorsunuz. Hatta bu sayede sizlere iletişimler içerisinde var olan imkanlar da oldukça başarılı adımlarla sunuluyor. Bu kapsamda yeni özellikleri de bulabiliyorsunuz.
Gerekli örnek göstermelere değinirsek, Convoplus, sizlere kişiselleştirilebilen cevaplama özelliği sunuyor. Çok fonksiyonlu olan yapısı ve akıllı tasarımı ile beraber yönetimi tek ekran üzerinden de yönetebiliyorsunuz. Kontrol imkanınız çok daha geniş bir pencere üzerinden olabiliyor. Bu aşamada elbette beklediğiniz kişisel içerik hedefiniz de uygulanabiliyor.

Talep Edilen İçerikleri Sizlere Sunan Convoplus!

Sosyal crm yazılımı için belirlenen sistemlerde Convoplus, sizlere üstün bir destek imkanı sunuyor. Bu imkan standartlarının içerisinde de elbette gelişmiş özelliklerden de rahatlıkla yararlanabiliyorsunuz. Bu da sizin kendi işiniz üzerinde hedeflediklerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşmanıza imkan sağlıyor. Herhangi bir eksik ile de karşılaşmıyorsunuz. Tamamlanmış ve yeni nesil standartlarına uygun yapısı, sizleri hedeflerinizde güçlü şekilde ilerleyebilmeniz konusunda destekliyor.
Sosyal medya crm işlemlerinizde, zamanlanmış gönderilerek da yapabiliyorsunuz. Bu da anında işlem yapabilme kolaylığı oluşturuyor. Herhangi bir gecikme durumu yaşanmadan, olması gereken her an aktifliğiniz korunuyor. Hatta belirlenen onay sistemlerinden de rahatlıkla yararlanabiliyorsunuz. Bu açıdan gerçekten de profesyonel bir isim olduğu da açık.