Genç ve Dinamik Ekiplerle Birlikte Wmmill En iyi E-ticaret Site Hizmetleri

TAKİP ET

Wmmill kendine güvenen işleyişi ile birlikte uzun yıllardır işyerleri ve işletmeler için elzem olan e-ticaret konusunda kaliteli hizmet ağı sunuyor.

Wmmill kendine güvenen işleyişi ile birlikte uzun yıllardır işyerleri ve işletmeler için elzem olan e-ticaret konusunda kaliteli hizmet ağı sunuyor. Sizler için özel geliştirilen tasarımlar ile birlikte en özel web sitelerine sahip olabilirsiniz. Çağa ayak uyduran ve bu doğrultuda kolay kullanım ara yüzüne sahip olan e-ticaret sitelerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca 7/24 aktif bir şekilde çalışan ekiplerle birlikte sorunlarınıza anında çözüm olabilmektedirler. Genç ve dinamik kadrosuyla oldukça ilginç tasarımlar ve yaratıcı siteler elde etmeniz mümkündür.
Aynı zamanda sizlere sunduğu e-ticaret paketleri içerisinde ücretsiz entegrasyon hizmetleri de vermektedir. Firmanın sahip olduğu entegrasyonlar:

Lojistik entegrasyonları

Muhasebe entegrasyonları

Ödeme entegrasyonları

Pazaryeri entegrasyonları İle birlikte gücünüze güç katabilirsiniz. Muadil firmalara göre Wmmill sizlerden entegrasyon ücreti kabul etmez. Eğer daha önceden satın almış olduğunuz Muhasebe yazılımı, CRM, ERP veya pazaryeri entegrasyon firması varsa sisteme uygunluğu kontrol edilerek sizler için yeniden entegrasyon sağlaması yapılabilir.

Gelişmiş E-Ticaret Paketi

E-ticaret sitesi fiyatları paket paket değişiklik gösterir. Orta, ileri ve gelişmiş olarak. Bunlardan Gelişmiş e-ticaret hizmeti en kapsamlı olanıdır. İçerisinde:

Sınırsız trafik ve sunucu kullanımı

Sınırsız kurumsal e-posta

Profesyonel danışman, grafiker desteği

CDN teknolojisiyle yüksek hızlı sayfalar

2300 TL Google Abd reklam bakiyesi

850’li kurumsal telefon

Tüm pazaryerleri entegrasyonları

Bizimhesap muhasebe yazılımı

Mobil uygulama ve yayınlama Hizmetleri mevcuttur.