GENÇLERDEN "AKILLI EV" PROJELERİ

TAKİP ET

Karaman Gençlik Merkezi bünyesinde devam eden Deneyap Teknoloji Atölyelerinde 13 haftalık enerji teknolojileri eğitimini tamamlayan gençlerin “Akıllı Ev” projeleri jüri karşısına çıktı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, Deneyap Teknoloji Atölyeleri ile gençlerin geleceğine yön vermeye devam ediyor. Gençlik merkezi bünyesinde 13 haftalık enerji teknolojileri eğitimi alan ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan toplam 30 takım, düzenlenen proje şenliğinde “Akıllı Ev” projeleri ile jüri karşısına çıktı. Bir birinden kıymetli eserlerin sergilendiği proje şenliğinde jüri üyeleri dereceye giren eserleri belirledi. Jüri üyeleri dereceyi girenleri belirlemek için hayli zorlandı.

Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen proje şenliği sonunda dereceye giren takımlara ödülleri Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ve jüri üyeleri tarafından verildi.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri bünyesinde enerji teknolojileri eğitimlerini tamamlayan ortaokul ve lise öğrencileri, Havacılık ve Uzay Teknolojileri alanındaki eğitimlerine ise 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak ilk ders ile başlayacaklar. 

Karaman Gençlik Merkezi