Gerçekler er ya da geç ortaya çıkıyor

TAKİP ET

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve Türk siyasetinin 'Erbakan Hoca'sı merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın vefatının üzerinden 13 yıl geçti. Erbakan'ın vefat etmeden önce yaptığı son söyleşinin kitabı çıktı. Erbakan Hoca 28 Şubat Darbesinin bilinmeyenlerini ölmeden anlattı.

Türk siyasetinde önemli izler bırakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatından önce yaptığı son söyleşisi kitaplaştırıldı. Kitapta, 28 Şubat sürecinin arka planı ve Siyonizm'in hedefleri anlatılıyor.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan’ın kaleminden çıkan bu kitap 28 Şubat Darbesinin bilinmeyen yönlerini anlatıyor.

Yazdığı kitapla ilgili açıklama yapan Sinan Burhan'' bu kitap 28 Şubat Sürecinin arka planını anlatıyor. Bu kitap Erbakan Hoca ölmeden iki ay önce yapılan son mülakatından oluşuyor. Erbakan Hoca ayrıca bu kitapta Büyük İsrail’i kurmak isteyenlerin hedeflerinden de bahsetti. Türkiye’nin parçalanmak istediğini söyledi. Adeta son sözleri olduğunu biliyordu. Hoca her türlü kötülüğün kaynağının Siyonizm olduğunu düşünüyordu” dedi.

 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan 28 Şubat Sinan Burhan