Görkem Arıkan Türkiye Şampiyonu Oldu

TAKİP ET

Karaman Gençlik ve Spor Kulübüne Bağlı Görkem Arıkan, İstanbul'da düzenlenen U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası yüksek atlamada Türkiye şampiyonu oldu

Karaman Gençlik ve Spor Kulübüne Bağlı Görkem Arıkan, İstanbul'da düzenlenen U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası yüksek atlamada Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Karamanlı sporculardan dereceler gelmeye devam ediyor. U16 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasında Merve Akan ve Sefa Akan kardeşlerin Türkiye ikincisi olduğu yarışmalarda bir derecede U14 kategorisinde düzenlenen yarışmalardan geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörlerinden Melih Şah Katman eşliğinde yarışmalarda yer alan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Görkem Arıkan, U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası ilk gün yarışlarında yüksek atlamada 1.30'luk derecesiyle Türkiye şampiyonu oldu.

2007, 2008 ve 2009 doğumlu yaklaşık 914 minik atletin yarıştığı U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası bugün yapılacak yarışmaların ardından sona erecek.