Güzelliğin en önemli unsurlarından biri de kaşlardır

TAKİP ET

Kaşlar gözlerin ve yüzün güzelliğini ön plana çıkaran ifadeyi bütünleştiren ve kusursuz bakışların oluşması için katkı sağlayan en önemli organlardan biridir.

Kaşlar gözlerin ve yüzün güzelliğini ön plana çıkaran ifadeyi bütünleştiren ve kusursuz bakışların oluşması için katkı sağlayan en önemli organlardan biridir. Estetik görünümüne önem veren ve bakımına düşkün olan kadınlar tarafından kaş özellikle dikkat edilmesi gereken bir unsurdur. Genel anlamda altın oran olarak ifade edilen kaş göz burun ve çene oranı yüzyıllardan bu yana kadınların kavuşmayı arzuladıkları estetik bir orandır. Kaşlar yüzü ve çehreyi büyük oranda değiştirdiği için özellikle alınma stratejileri büyük önem arz eder. Bireyler kaşlarını aldırırken kalınlıklarına doğru bir şekilde belirlemelidir. Aksi takdirde yüz hatlarına doğru bir şekilde gitmeyen kaş alımı bireyleri olduğundan daha yaşlı zayıf şişman veya ifadeyi donuk bir hale getirebilir. Özellikle küçük gözlere sahip olan bireylerin kaşlarını kalın bir şekilde almaya çalışması önem arz eder. Sadece küçük gözlü olan bireyler değil tüm bireyler artık günümüzde kaşlarını kalınlaştırmak istemektedir. 1980 ile 2000 yılları arasında genel anlamda ince Kaş şekilleri moda iken artık günümüzde kalın ve doğal kaş modelleri daha fazla tercih edilmektedir.

Kalın ve doğal kaşlara kavuşmak için neler yapılmalı?

Kalın ve doğal kaşlara kavuşmak için bireylerin yapması gereken en önemli şey öncelikle beslenmelerini düzenlemek olacaktır. Vitamin ve mineral bakımından zengin bir beslenme şekli kaşların daha gür ve daha parlak görünmesine olanak sağlayacaktır. Kaşları dışarıdan beslemek için ise Hint yağı yılan yağı sarımsak yağı gibi doğal yağlardan faydalanmak mümkündür. Bu doğal yağlar yanlış alınma sonucunda incelen kaşlarda oluşan boşluklarında olmasına ve yeni kaşların çıkarak kaşların daha gür görünmesine olanak sağlayacaktır. Öte yandan yine kayısı yağı ve badem yağı da kaşlara ve kaşların altındaki deriyi besleyen en önemli yağlar arasında yer alır. Kaşları doğal ve daha kalın göstermek için öte yandan kaş şekillendirici wax çeşitleri de kullanılır. Bu ürünler kaşların şekillerini sabit dediği gibi aynı zamanda daha gür görünmelerini de sağlar. Bilindiği gibi piyasada kaşların doğal yollarla uzamasına ve gürleşmesini sağlayan bitkisel serumlar ya da dermokozmetik ürünler de bulunmaktadır. Bu ürünler bakımında kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Kaş ve genel anlamda kozmetik ürünleri ile ilgili alım işlemini gerçekleştirirken güvenli ve insan sağlığına önem veren kaliteli ürünleri almak çok önemlidir.

Kaş kozmetik ürünlerini alırken dikkat edin

Bireylerin kaç Kozmetik ürünlerini alırken son derece dikkat etmeleri gerekir çünkü kaşlar gözlere en yakın olan organlardandır. Göz ise dikkatli bir biçimde makyaj ürünlerinin alınması kremlerinin dikkatli seçilmesi gereken bir organdır. Bu yüzden Kaş waxı da son derece kaliteli olmalıdır. Ülkemizde en kaliteli Kozmetik ürünlerini ve kaç şekillendirici wax satışını gerçekleştiren firma Vibesoo Kozmetik'tir. Kuruluş insan sağlığına ve çevreye ve doğaya saygılı faaliyet yürütür.
Kaynak: https://vibesoo.com/urun/kas-sekillendirici-wax-14