Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim

TAKİP ET

Milletvekili Şeker 'Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var' projesi ile ilgili konuştu; ''Valiliğimiz ile Ziraat Bankası arasında imzalanacak protokol kapsamında yetiştiricilerimiz ziraat bankasından 0 faizli 7 yılda ödemeli ilk 1 yılı ödemesiz  150.000₺'ye kadar kredi kullanabilecek. Proje kapsamında ilimizdeki küçükbaş hayvan varlığımızı 5 yılda iki katına çıkarmış olacağız. Bütün üreticilerimize hayırlı olsun'' dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Karayolları yatırımları ve yapımı devam eden yeni çevre yolu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karaman Karayolları Bölge şefliği ve çevre yolu inşaatını yapan firmayı ziyaret ederek projelerin bir an önce tamamlanması için temaslarda bulunan Şeker, daha sonra kendi planlama ve hedefleri arasında yer alan ve hayvancılık alanında “Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” projesi ile ilgili İlimiz Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ı, Ziraat Bankası ve Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ile ziyaret ederek projenin hayata geçmesi hususunda çalışmalarda bulundu. 
Çiftçimizin her zaman yanın olacaklarını belirten Şeker, Karaman’da hayvancılığı geliştirmek için bir sistem kuracağız” dedi.
Valilikte yapılan toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Şeker;  ''Valiliğimiz ile Ziraat Bankası arasında imzalanacak protokol kapsamında yetiştiricilerimiz ziraat bankasından 0 faizli 7 yılda ödemeli ilk 1 yılı ödemesiz  150.000₺’ye kadar kredi kullanabilecek. Proje kapsamında ilimizdeki küçükbaş hayvan varlığımızı 5 yılda iki katına çıkarmış olacağız. Bütün üreticilerimize hayırlı olsun'' dedi.

“köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” projesi karaman recep şeker