HAFTA SONU YAĞMUR VAR! KARAMAN VE ÇEVRESİNE SERİNLİK GELECEK

TAKİP ET

Hafta sonu hava durumunun nasıl olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, dünyanın dört bir yanında etkili oluyor. En sıcak günlerin yaşadığımız Temmuz ayında sıcaklıklar rekor üstüne rekor kırıyor. Peki Temmuz ayının ilk haftasını geride bırakırken sıcaklıklar nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava durumu tahminleri açıklandı. 

Yarın İç Anadolu Bölgesinde, parçalı ve az bulutlu, batı kesimleri ile  yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, Pazar günü hava şer inleyecek. 

Karaman'da yarın sıcaklık termometrelerin 34 dereceyi görmesi beklenirken,  en düşük hava sıcaklığı ise 19 derece olacak. 

PAZAR GÜNÜ HAVA YAĞMURLA BERABER SERİNLEYECEK

9 Haziran Pazar günü  yağmur yağışı yeniden başlıyor.  Karaman genelindeki yağışlar, Pazar ve Pazartesi günü bekleniyor.

Ayrıca hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşüş yaşanacağı tahminlerde yer alırken, pazar günü en yüksek hava sıcaklığı, 28 derece en düşük hava sıcaklığı 18 derece Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklığı 27 derece en düşük hava sıcaklığı ise 17 derece olması bekleniyor. 

İşte Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini... 

 


Karaman son dakika Karaman hava durumu Karaman Haber Karaman Haber son dakika son dakika Karaman Haber