HASAN ALİ UÇAR TOPRAĞA VERİLDİ

TAKİP ET

Karaman'ın tanınmış simalarından, Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı ve MHP Eski İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Uçar vefat etti. Uçar'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yeni Musalla'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.


Hasan ali Uçar'ın cenaze namazına, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Karaman Belediyesi Eski Başkanı Halil İbrahin Gülcan,  MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar ve MHP teşkiatından çok sayıda ülkücü, İyi Parti İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ve  arkadaşları, yakınları, komşuları ve dostları katıldılar.
 
Hasan Ali Uçar, sevenlerinin göz yaşları arasında Ahmet Yesevi Camii yeni musallada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaman şehir mezarlığında toprağa verildi. 

www.karamansondakka.com ailesi olarak Hasan Ali uçar'a Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve Ülkücü camiaya başsağlığı diliyoruz. 

https://www.facebook.com/karamansondakka/videos/vb.746086582263719/888673594965696/?type=2&theater¬if_t=page_post_reaction¬if_id=1583934304116227








karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman belediyesi karaman