Hasan Çoban Hakkında Bilinmeyenler

TAKİP ET

Hasan Çoban, 1987 yılında Gaziantep ilinde dünyaya gelen usta bir müzisyendir.

Hasan Çoban, 1987 yılında Gaziantep ilinde dünyaya gelen usta bir müzisyendir. Babası Fevzi Çoban döneminin en başarılı müzisyenlerinden biri olarak Hasan Çoban’ın ses sanatçısı olmaya yönelmesinde büyük bir rol oynamıştır. Türkülerle büyüyen sanatçı, ilerleyen dönemlerinde acının, mutluluğun bir dışa vurumu olarak şarkı söylemeyi tercih etmiştir. Şimdiye kadar pek çok farklı şarkı ortaya çıkarmış ve dinleyenlerin kulaklarının pasını sildirmiştir.
Hasan Çoban Neney şarkısıyla birlikte ününe ün katmış ve 4.3 milyon dinleyici kitlesine ulaşmıştır. En sevilen türkülerinden olan Neney’de müziği ile yaşadığı aşkın acısını dinleyicileriyle buluşturmuştur. Youtube gibi platformlarda Hasan Çoban’ın şarkılarını siz de dinleyerek türkülerin içinde kendinizi kaybedebilirsiniz.

Hasan Çoban Şarkıları

Hasan Çoban kimdir ya da hangi şarkıları vardır tarzında sorular, son dönemlerde fazlasıyla merak ediliyor. Hasan Çoban, işinde her zaman daha da ileriye gitmek ve türküleriyle birlikte aşkın, acının tüm duyguların en güzel şekilde dışa vurmasını sağlamak ister. Bu bağlamda da sanatçının şimdiye kadar pek çok farklı şarkısı yayınlanmıştır. Aşağıda Hasan Çoban’ın en çok beğenilen türkülerini sıraladık.

Gel Alsana

Neney Neney

Antebinde Asması

Yaralıyım

Engin’e AğıtTürküler bizleri her zaman bambaşka yollara, duygulara sürükler. Hasan Çoban da tüm duygu ve içtenliği ile güzel sesini birleştirerek dinleyicilerine türküler söyler. Bulunduğu sektörde fazlasıyla beğenilen bir sanatçı olarak da oldukça dikkat çekmektedir.
 

hasancobanofficial