Helvacı Yakub Efendi

TAKİP ET

Helva Türk geleneğine özgü bir lezzettir. Helvacı Yakup Efendi bu işe ilk başlarken bütün herkese dokunabilmeyi amaçlamıştır.

Helva Türk geleneğine özgü bir lezzettir. Helvacı Yakup Efendi bu işe ilk başlarken bütün herkese dokunabilmeyi amaçlamıştır. Yakub Efendi helvaları ile nefis ve lezzetli helvaları müşterilere sunarak Türkiye genelinde geleneksel lezzeti herkese tanıtmak amaç haline gelmiştir. Bereketli lezzetin enfes kokusu ile müşterilerine her zaman ilk gün ki gibi hizmet sağlamaya devam etmektedir.
Büyümeye hızla devam eden helvacı Yakub Efendi neredeyse birçok il üzerinde şubeler açmıştır. Günün her anında müşterilerine sevgisini katarak ve tarihin kokusunu helvalarına yansıtarak çalışma gösteren Yakub Efendi memnun bir müşteri listesine sahiptir. Geçmişten günümüze kadar ilke edindiği değerler ile hizmet kalitesi sunmaya devam ediyor.

Helvacı Yakub Efendi Ürünleri

Helvacı Yakub Efendi dondurmalı irmik helvası, antep fıstıklı cennet helvası, süt helvası ve çikolatalı irmik helvası ile sizlere farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. Ayrıca günümüz modern lezzetlerini ve tarihin vermiş olduğu gelenekselliği harmanlayarak müşterilerine yeni tatlar sunmaya devam ediyor. Özellikle çikolatalı irmik helvası günümüz şartlarına ve lezzet anlayışına göre uyarlanma sağlamış olan oldukça lezzetli bir üründür. Alışılagelmiş lezzetlerin dışına çıkmayı başaran Yakub Efendi ve ailesi müşterilere farklı tatları en iyi şekilde sunabilmeyi başarmıştır. Yeni tatları çıkartmak mesele değildir, önemli olan bu tatları müşterilerin sevebiliyor olmasıdır. Helvacı Yakub Efendi uzun yıllardır bu işe gönül vermiş bir firma olarak hizmetine devam ediyor.