Heybet Teyze Mısır Tarlasında Bulundu

TAKİP ET

Karaman'da dün öğle saatlerinde evinden çıktıktan sonra kaybolan alzheimer hastası Heybet teyze bu sabah saatlerinde mısır tarlasında bulundu.

 Olay, dün öğle  merkez bağlı Ağılönü köyü yakınlarında yaşanmıştı. Edinilen bilgiye göre, ailesi tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine 90 yaşlarındaki alzheimer hastası Heybet Koyuncu'nun aniden ortadan kaybolduğu ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri yönlendirilmişti, gece çalışan ekipler sonuç alamayınca sabah 7'de başlayan arama çalışmaları sayesinde 90 yaşındaki Heybet teyze olay yerinin hemen yakınlarında ekiplerce bulundu.

GECEYİ MISIR TARLASINDA GECİRDİ
Ekiplerce sabaha karşı bulunan 90 yaşındaki Heybet Koyuncu'nun titrer ve üşümüş bir şekilde bulunduğu , ilk başta ''beni nereye götürüyorsunuz''dediği öğrenildi.

Ailesi ve ekipler tarafından sevinçle karşılanan Heybet Koyuncu'nun bulunması sonrası olay yerine çağrılan 112 Acil ambulansı ile Karaman Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

1930 doğumlu 90 yaşındaki kayıp Heybet Koyuncu Karaman Ongun A.Ş. Eski Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koyuncu'nun annesi  ve  Karaman'da Eski  (AK Parti) Karaman Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Çavuşoğlu'nunda kardeşi olduğu öğrenildi

Karaman’da evinden çıktıktan sonra kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadını mısır tarlasında jandarmanın iz takip köpeği ‘Kahve’ tarafından bulduğu öğrenildi.

Bağevinin mısır tarlaları içerisinde bulunması nedeniyle havadan da drone ile aramalar yapıldı. Yapılan aramalardan şuana kadar bir sonuç çıkmaz iken, aramalara 100 asker, AFAD, polis ve vatandaşlar da katıldı.