İbrahim Galleci Koçak Zembilli Ali Efendi Mahallesine Muhtar Adayı Oldu

TAKİP ET

İbrahim Galleci Koçak, 6 Haziran tarihinde yapılacak muhtarlık seçimlerinde Zembilli Ali Efendi Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Muhtarlık seçimi yapılacak olan mahallede muhtar adaylar belli olmaya başladı. Karaman'ın sevilen simalarından esnaf ve kantin işletmecisi İbrahim Koçak, Zembilli Ali Efendi Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı. Koçak, daha güzel bir Zembilli Ali Efendi Mahallesi için hizmet verebilmek adına komşularından destek bekliyor.

 

İbrahim Koçak Karaman Merkez Zembilli Ali Efendi Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Kocak, güler yüzlü, cana yakın ve uzlaşmacı kişiliği ile tanınıyor.

 Yüksek Seçim Kurulu tarafından Karaman'da 6 Haziran’da yapılması planlanan muhtarlık seçimleri için muhtar adayları da belli olmaya başladı.

Çocukluk yıllarından beri Zembilli Ali Efendi mahallesinde yaşayan  İbrahim Koçak,  çevresi ve mahallede yaşayan vatandaşların teşfiki üzerine, muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. 

Seçimleri kazanması halinde mahallesi için gece gündüz çalışacağını belirten İbrahim Koçak; “ Benim yapımda ‘ben’ yok. Hep bütün olarak düşündüm ve hep ‘biz’ dedim. Muhtarlığı Allah’ın izniyle kazanırsam hep mahallem ve mahalle sakinlerim benim önceliğim olacak. Ayrıca gençliğimin verdiği enerjimi de mahallem ve mahalle sakinlerim için kullanacağımın bilinmesini istiyorum” dedi.

   YSK’nın kararının ardından muhtar adaylığını açıklayan Koçak, kavgadan tartışmadan uzak ve uzlaşmacı yapısıyla biliniyor.

“BOŞ VAATLERLE SEÇİME GİRMİYORUZ”

Yaklaşık 30 yıldır Zembilli Ali Efendi Mahallesinde ikamet ettiğini belirten Zembilli Ali Efendi Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Koçak, “Mahallemiz için gerekenleri yapacağız. Seçimi kazandıktan sonra daha güzel bir Zembilli için çok çalışacağız, boş vaatlerle seçime girmiyoruz” dedi.

zembilli ali efendi mahallesi i̇brahim galleci koçak