İDLİP'TE ÇOK SAYIDA ŞEHİT VAR!

TAKİP ET

HATAY VALİSİ RAHMİ DOĞAN: ŞEHİT SAYIMIZ 33'E YÜKSELDİ

Akşam saatlerinde Türk ordusuna yönelik yapılan saldırı ve şehitlerle ilgili ilk açıklama Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan geldi. Vali Doğan’ın açıklamasında “İdlib’de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye’ye aldık. Tedavileri devam ediyor” dedi.

Vali Doğan ikinci açıklamasında ise şehitlerimizin 22’ye yükseldiğini belirterek, “İdlib’de rejim kuvvetleri tarafından askerlerimiz hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 22 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur” şeklinde konuştu.

Vali Doğan yaptığı üçüncü açıklamada, ağır yaralı olan 7 askerin daha şehit olduğunu bildirerek, şehit sayısının 29’a yükseldiğini açıkladı. 36 ağır yaralı askerin hastahanelerde bulunduğunu söyledi.

Son olarak kameralar karşısına çıkan Vali Doğan yaptığı açıklamada, ağır yaralı 4 askerin daha hayatını kaybettiğini bildirerek, şehit sayısının 33’e yükseldiğini açıkladı. Doğan ayrıca, Yaralı 36 askerin de hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

idlib son dakika idlib idlib şehitlerimiz idlib son durum idlib twitter