İstanbul Hurdacı dünyayı daha güzel bir hale getiriyor

TAKİP ET

İstanbul Hurdacı giderek kirlenen dünyamızı kirlilikten ve atıklardan kurtarmak için geri dönüşüm sektöründe faaliyet yürüten lider bir kuruluş.

İstanbul Hurdacı giderek kirlenen dünyamızı kirlilikten ve atıklardan kurtarmak için geri dönüşüm sektöründe faaliyet yürüten lider bir kuruluş. Dünyamızı daha güzel bir hale getirmek için atıklardan ve hurdalardan oluşan tüm geri dönüşüm malzemelerini bu noktada değerlendirmeyi başarıyor. Çevreyi ve y ve ülkemize ekonomik katkısı olan atıkların hem bireylere gelir kazandırması hem de dünyanın daha yaşanılabilir bir yer olması için var gücüyle çaba sarf ediyor. İstanbul Avcılar'da bulunan kuruluş lisanslı geri dönüşüm teknolojileri ile birlikte kendisi için son derece modern bir tesisi hayata geçirmiş bulunuyor. Kurmuş olduğu bu tesis ile Dünya üzerinde atık ve hurda ayırma sektöründe yapılan bütün yenilikleri yakından takip ederek ülkemize ve bireylere katma değer oluşturmayı amaçlıyor.

Metal hurdalarınız için İstanbul Hurdacı

İstanbul Hurdacı oldukça geniş bir alanda faaliyet yürütüyor. Bu anlamda metal atıkların kabloların plastiklerin elektronik eşyaların ambalaj atıklarının geri dönüşümü alanında faaliyet yürütüyor. Fiyat politikası da oldukça uygun olan İstanbul Hurdacı soyma bakır hurda fiyatı noktasında da piyasanın en iyileri arasında yer alıyor. Kurmuş olduğu internet sitesi sayesinde alüminyum hurda fiyatları başta olmak üzere bütün hurda fiyatlarını takip etmek mümkün oluyor. Hurda fiyatları ile ilgili politikasını belirlerken hem alıcıların hem de satıcıların bu anlamda kazanç elde etmesine çalışıyor. Kuruluş İstanbul'daki en yüksek hurda fiyatları ile hurda alımını gerçekleştiriyor. Firma etkin ve verimli bir web sitesi ile müşterilerine yapmış olduğu işlemlere ilişkin ayrıntılı bilgileri de ulaştırıyor