İxir Host İleri Teknoloji Dedicated Server Hizmeti

TAKİP ET

İksir İnternet Hizmetleri A.Ş. firması ilk olarak 2005 yılında kurulmuş olup günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmeyi başarmıştır.

İksir İnternet Hizmetleri A.Ş. firması ilk olarak 2005 yılında kurulmuş olup günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmeyi başarmıştır. Hizmetleri kapsamında daima gelişen teknolojiyi takip ederek ilerlemelerini sunmaktadır. Firma içerisindeki bütün servislerin hepsi kendi sermayeleri üretilmiştir. Bu hizmetleri de müşterilerine büyük bir kaliteyle birlikte sunuyorlar. Kesintisiz destek alabileceğiniz ilgi mevcuttur.
Özellikle kendiniz veya şirketiniz için özel bir server istiyorsanız dedicated server hizmetleri de sizler için sağlanmaya devam ediyor. Bu hizmet kapsamında yeni nesil XEON işlemciler kullanılacaktır. Bu sayede de yüksek performansla çalışabilen bir sunucu elde edersiniz. Bununla birlikte garantili donanım seçeneği sunar. Eğer olası bir durum kapsamında sistem arızalanırsa sizlere değişim garantisi vererek sorunu çözer. Uzaktan erişim sağlayarak basit bir şekilde kontrol etmeniz mümkün olur. Aynı zamanda ücretsiz bir şekilde sanallaştırma desteği de vardır.

En Uygun Fiyat Seçenekleriyle Dedicated Server Seçenekleri

İksir İnternet Hizmetleri kapsamında dedicated serverler sizler için en uygun fiyat seçenekleriyle karşınıza çıkar. Özellikle de birçok işletim sistemine uygun farklı server hizmetleri de verilmektedir. Bunlara bağlı olarak fiyatlarda da değişimler görmeniz mümkündür. Aynı zamanda yapılandırarak da bu işlemi en iyi konuma getirebilirsiniz. Sizlere özel olarak verilen bu hizmetler kapsamında müşteri memnuniyeti son derece önemlidir. En iyi şekilde ve yüksek performansla çalışan bir dedicated server hizmeti sizleri bekliyor.
Kaynak: https://www.ixirhost.com/dedicated