İYİ PARTİ KARAMAN VE ERMENEK ADAYINI TANITTI

TAKİP ET

Dün akşam Kale Restorantta yapılan tanıtıma İYİ Parti  Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik başta olmak üzere eski il,  ilçe başkanları Sivil Toplum Kuruluşlar

Dün akşam Kale Restorantta yapılan tanıtıma İYİ Parti  Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik başta olmak üzere eski il,  ilçe başkanları Sivil Toplum Kuruluşlarından temsilciler, misafirler ve çok sayıda Partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı  ile başlayan porgramda Karaman Belediye Başkan adayı Ecz. Zühtü Bahadır BAYRAÇ ve Ermenek Belediye Başkan Adayı Atilla ZORLU'nun özgeçmişleri okunarak kürsüye davet edildiler.

Her iki Belediye başkan adayı da çalışmaları hakkında kısa  bilgiler verdi.

-ANAVATANDAN İYİ PARTİYE GEÇTİ

Ayrıca ANAVATAN partisi İl Başkanlığından istifa eden Aziz GÖKTAŞ İyi Partiye katıldı.

Göktaş'a  Mersin Milletvekili  Behiç Çelik İYİ parti rozeti takarak tebrik etti.

Ayrıca İYİ partinin Kurucu Başkanı İsmet İlmi HATİPOĞLU ve İl başkanları  Kenan ARI ve  Mustafa AKIN'da bir konuşma yaptılar.

Salonu dolduran davetli ve partililere Yöresel arabaşı ikramı yapıldı.

Karaman Belediye Başkan adayı Ecz. Zühtü Bahadır BAYRAÇ çalışmaları hakkında  bilgiler verdi.

Bayraç yaptığı açıklamada ;Bilindiği gibi 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler dolayısıyla tüm ülkemizde olduğu gibi Karaman'ımızda da hareketli bir siyasi atmosfer oluşmuştur.

İYİ parti olarak bizlerde şahsımın adaylığında 24 Haziran Genel Seçimler sonrası,planlamaya başladığımız yerel seçimler için çalışmalara başladık.

Yerel seçimler, adayların projeleriyle ,liyakatlarıyla,ekipleriyle ,dürüstlükleriyle sınandığı bir yarıştır.

Öncelikle şunu belirteyim ki; şehrimize dair projelerimiz,beton üzerine, halkın gerçek sorunlarından uzak konular üzerine kurgulanmamıştır. İnsana,ahlaklı nesillere, temiz ve yaşanılabilir bir Karaman'a yönelik projelerdir.

Bir Karamanlı olarak şehrimizle ilgili en büyük problemin son yıllarda hızla artan asayiş sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sorunun temelinde ve çözümünde sadece kolluk kuvvetlerini sorumlu görmek en büyük gaflettir. Suçu engelleyen en önemli şey vicdandır. Vicdanı öldüren en büyük illet ise bağımlılıktır.

Şehrimizde asayiş sorununun altında yatan en büyük sebep; gençlerimizin hap bağımlılığıdır. Mesleğim itibari ile de asayiş sorununun temel nedenleri üzerinde yıllardır araştırma yapmaktayım. Bu araştırmalarımla zaman zaman devlet kurumlarıyla çeşitli projeler gerçekleştirdik. Bu süreçte nice efendi, halim selim gencin hap içip suç işlediğini gördüm.

Peki çözüm nedir?

Bu maddelerin satıcılarını yakalayarak bitirmek mi?

Madde kullanıcılarına ağır cezalar vermek mi?

Her on metreye mobese veya kolluk kuvveti yerleştirmek mi?

Elbette ki hayır, şunu bilmeliyiz ki talep oldukça arz bitmeyecektir, bir yolunu bulacaktır. Kolluk kuvvetlerinin çalışmaları ne kadar önemli ise il sağlık müdürlüğü, STK'lar , Gençlik ve Spor Müdürlüğünün, belediyenin organizatörlüğünde çalışması, örnek çalışmaları incelemesi,şehrimize uygun hale getirilmesi ve ciddi bir şekilde uygulanması gerekmektedir.

Bu gençler, çocuklar bizim, şehrimizin gençleri ve geleceğidir.Bağımlılıkla ilgili gerekirse en büyük bütçeyi ayırıp, en kapsamlı, en profesyonel projelerle bu sorunu çözeceğiz.Gençlerimizin bu illete tevessül etmelerinin önüne geçip,bu illete bulaşmış olanlarında tedavilerini ve rehebilite edilmelerini sağlayacağız.

Şehrimizin en büyük sorunlarından biri de kötü kokudur.Bu kokunun iki sebebi vardır.

Birincisi kanalizasyon atıkları için 1990'lardan kalan bir tesis kullanılması.

İkinci sebebi ise kanalizasyon ve yağmur tahliye hatlarının tek olması.

 

[gallery ids=41403,41402,41401,41404,41405]

Ermenek Belediye Başkan Adayı Atilla ZORLU İYİ PARTİ KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Karaman karaman son dakika