Karaman'a yaz geliyor! Bu tarihte sıcaktan bunalacaksınız

TAKİP ET

Karaman ve Türkiye genelinde mevsimler şaşırtmaya devam ediyor. Kış boyunca yeterli kar yağışı görülmedi. Nisan yağmurları bekleniyor ancak hava sıcaklıklarının yükseleceği açıklandı. Karaman şehir merkezinde bu tarihte sıcak hava bunaltacak.

Karaman ve Türkiye genelinde mevsimsel değişikliklere bağlı olarak kış ayları kurak geçti. Karaman Ovası'nda bu yıl neredeyse hiç kar yağışı görülmedi. Tarlalarını eken çiftçiler kar yağışından ümidini kesti.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, bölgede yeni bir sıcak hava dalgası ile daha etkili sıcakların yaşanacağını belirtti. Nisan ayının gelmesiyle bahar yağmurlarını dört gözle bekleyen çiftçilere kötü haber verildi. Ramazan Bayramı'nı serin geçiren Karaman'da hava sıcaklıkları aniden yükselişe geçecek. Karaman merkez ve ilçelerine adeta yaz gelecek. Salı gününden itibaren yükselişe geçen sıcaklıklar Salı ve Perşembe günü rekor kıracak.

Meteoroloji tahminlerine göre 16 Nisan Perşembe günü hava sıcaklıkları en az 25 dereceye kadar yükselecek. Bahar aylarına göre oldukça yüksek olan bu sıcaklık vatandaşı şaşırtacak.

İşte Karaman'da 5 günlük Hava Durumu Tahmini

 

Nisan Karaman Haber Karamanda 5 günlük Hava Durumu Karaman Hava durumu