KARAMAN AK PARTİ TEŞKİLATINDA BİR İSTİFA DAHA İL BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ

TAKİP ET

AKPARTİ Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç'un şok istifasının ardından, Karaman AKPARTİ Karaman il başkan yardımcısı Halil İbrahim Koca ve il yönetiminde görevli Mehmet Fatih Sevim de istifa etti.

 Karaman AKPARTİ il başkan yardımcısı Halil İbrahim Koca  yaptığı açıklamada ; Kamuoyuna Saygılarımla; 2010 yılında, aktif siyaset hayatıma başlamış olduğum, bu kutlu davanın bir eri olmaktan her zaman onur ve gururduydum. Bugün itibariyle görevini yürüttüğüm Ak Parti Karaman İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Bu süreç zarfında mesai yaptığım müşterek mesai arkadaşlarımından haklarını helal etmesini istiyorum, bizim bir hakkımız varsa helal olsun. Başta ailem olmak üzere, bu partinin herbir üyesine, dava arkadaşlarıma, destek olan herkese ve Ak Parti Karaman İl Başkanımız Abidin Çağlayan’a destekleri için teşekkürlerimi sunarım. Allah’ın izniyle her zaman Sayın Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olmaya devam edeceğiz.

MEHMET FATİH SEVİM' DE İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU! 

Mehmet Fatih Sevim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ; 'Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olmaya devam edeceğiz.

Gördüğüm lüzum üzerine yürütmekte olduğum Karaman Ak Parti İl yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum.
Basta İl Baskanim Abidin Çağlayana ve mesai arkadaşlarıma desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. Saygilarimla'dedi  

İstifalar devam edebilir...



akparti istifa