KARAMAN ANALİG ERKEK BADMİNTON TAKIMI FİNALDE

TAKİP ET

Karaman Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) erkek badmintontakımı, Nevşehir’de düzenlenen yarı final müsabakalarında grup ikincisi olarak Türkiye finallere katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Nevşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Badminton yarı final müsabakalarına badminton antrenörleri Vural Kamiloğlu, Mehmet Said İlban, Durdu Örentepe ve Mehmet Ali Kaynar eşliğinde hazırlanan Karaman ekibi, 3 gün süren müsabakalar sonunda grup ikincisi olarak bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Katıldığı ANALİG müsabakalarında üst üste ikinci kez Türkiye finallerine katılma başarısı gösteren Karaman ANALİG erkek badminton takımı, 16-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında Aydın’da düzenlenecek Türkiye finallerinde şampiyonluk mücadelesi verecek.

Karaman ANALİG erkek badminton takımını elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Aydın’da düzenlenecek Türkiye finallerinde antrenör ve sporculara başarılar diledi.

 

 

ANALİG İl Müdürü Ali Osman Bebek