Karaman Belediyespor'da Nasuh Aköz Dönemi

TAKİP ET

Karaman Belediye Spor Başkanını da teknik direktörünü de yeniledi. Bal Ligi 7. Grup ekiplerinden Karaman Belediyespor, teknik direktör Nasuh Aköz'ü takımın başına getirdi.

Bal Ligi 7. Grup ekiplerinden Karaman Belediyespor, teknik direktör Nasuh Aköz'ü takımın başına getirdi. Grubunda şampiyonluk için yarışan Karaman Belediyespor Yönetimi Ercan Kul ile yollarını ayırdıktan sonra  Nasuh Aköz ile yola devam kararı aldı. BAL 7ci grup temsilcisi Karaman Belediyesporda yeni yönetim ile birlikte Ercan Kul dönemi de sonra ermişti. Ercan Kul ile yollarını ayıran Ali Kamer Başkanlığındaki Belediyespor Yönetimi, daha önce 2 defa Karaman Belediyespor çalıştıran teknik direktör Nasuh Hoca ile tekrar anlaştı. 
Karaman Belediyespor'da olamaktan çok mutlu olduğunu dile getiren genç teknik adam, " Karaman Belediyespor sevdamızdır. Burada çalışmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Allah utandırmasın, başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

karamansondakka.com olarak Karaman Belediyespor'a, yeni başkan Ali Kamer ve ekibine ve ayrıca yeni teknik direktör Nasuh Aköz'e şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

 

karaman belediye spor başkanını da teknik direktörünü de yeniledi. bal ligi 7. grup ekiplerinden karaman belediyespor teknik direktör nasuh aközü takımın başına getirdi.