KARAMAN'DA 12 KATLI BİNADAN ATLAYAN 26 YAŞINDAKİ GENÇ ADAM HAYATINI KAYBETTİ

TAKİP ET

Karaman da iki gün önce KMÜ karşısında bulunan 7 katlı bir binanın çatısına çıkan Cİhan Oğuş(26) dün eşi ve çocuğu getirilerek emniyet müdürü tarafından ikna edilerek indirilmişti. Bu sefer 12 katlı bir binanın çatısına çıkan genç adam çatıdan atlayarak hayatına son verdi

Karaman da iki gün öce 7 katlı bir binanın çatısına çıkan Cihan Oğraş eşi ve çocuğu getirilerek emniyet müdürü tarafından ikna edilerek indirilmişti. Bu sefer 12 katlı bir binanın üstüne çıkan genç adam çatıdan atladı.

Bugün saat 19:45 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kızılay Öğrenci Yurduna kimseye görünmeden çıkan  genç adam hayatına son verdi.
İddiaya göre, ailevi probleleri olan Cihan Oğraş (26) 12 katlı yurdun çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. 
Polis ekipleri olay yerine gelerek bina çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polis ekiplerin saatlerce konuşmasına rağmen ikna olmayan şahıs çatıdan kendini aşağıya bıraktı. O anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile anbean kaydedildi. 
Ağır yaralanan Cihan Oğraş, ambulansa alınarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
26 Yaşındaki Cihan Oğraş 1 çocuk babasıydı.

 

karaman haber karaman haber son dakika karaman haberleri vefat edenler karaman haber larende karaman intihar