Karaman'da 150 TL İçin Cinayet işlenmiş

TAKİP ET

Karaman Merkeze bağlı Coğlu köyünde meydana gelen cinayette ,şok gelişme 150 TL için öldürülmüş.

Olay, merkeze bağlı Çoğlu köyü Sığırkuyusu mevkisinde Çoğlu köyünde koyun çobanlığı yaptığı öğrenilen ve isminin Hilmi Özbek (25) olduğu ileri sürülen Afganistan uyruklu şahsın öldürülerek bir kuyuya atıldığı ortaya çıkmıştı.

Jandarma ekiplerinin Cuma akşamı 21:30'dan  Cumartesi sabah 07:00 saatlerine  kadar  kokuya duyarlı köpeklerle yaptıkları aramalar sonuçsuz kalmış,Sabah erken saatlerde bölgede koyun otlatmakta olan başka bir çoban kayıp olarak aranan Afganistan uyruklu şahsın cansız bedenin yaklaşık 4 metre derinliğindeki kullanılmayan boş su kuyusu içerisinde ölü olarak bulmuştu.

150 TL İÇİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

25 Yaşında öldürülerek  Çoğlu köyü Sığırkuyusu mevkisinde bir su kuyusuna atılan Hilmi Özbek (25) 'in  20 ve 16 yaşlarındaki M.E ve M.C  isimli 2 kişi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken Jandarma 2 kişiyi göz altına alarak işlem başlattı.  İddiaya göre çobanın öldürülme nedeni ise 150 TL alacak verecek davası olduğu , sık sık kavga ettikleri öğrenildi.

Silahla vurulduğu iddia edilen Hilmi Özbek'in 5 el silahla vurulduğu , 30 metre sürüklenerek kullanılmayan tarihi su kuyusuna atıldığı , üzerine ise bölgede bulunan tarihi kalıntılardan taş ile kapatıldığı öğrenildi.

Jandarma yaptığı incelemede kuyuya yakın bir alanda öldürüldüğü sürüklenerek kuyuya getirilmiş olabileceği üzerine durulurken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




KUYUDA BULUNAN CESET İLK BELİRLEMELERE GÖRE CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ OLABİLİR!

karaman cinayet karaman karaman haber