KARAMAN'DA BİR KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN BİR UZMAN ÇAVUŞ BIÇAKLANDI

TAKİP ET

Karaman'da , iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada kavgayı ayırmak isteyen bir Uzman Çavuş sırtından bıçaklanarak yaralandı.

Evde Kal kampanyaları ve uyarıları sürekli yapılırken, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada kavgayı ayırmak isteyen askeri bir Uzman Çavuş sırtından bıçaklanarak yaralandı.

Yaralı uzman çavuş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay gece 23.30 sıralarında Yeni Mahallede bulunan İbrahim Öktem Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki bir petrolün önünde karşılaşan iki gurup tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle iki grup kavga etmeye başladı. Silah ve bıçak taşıyan kişileri ayırmak isteyen uzman çavuş A.O.D.(30) sırtından bıçaklandı. A.O.D.yi yaralayan kimliği belirsiz kişiler hızla olay yerindenkaçarak uzaklaştılar.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve  ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen ambulansa alınan yaralı uzman çavuş ilk müdahalesinin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga eden şahıslar aranırken , Güvenlik Güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.  

karaman karamanhaber karamansondakika karamanda uzman çavuş bıçaklandı