KARAMAN'DA BİR KİŞİ AYRILDIĞI KIZ ARKAŞINI BIÇAKLAYARAK YARALADI

TAKİP ET

Karaman'da bir adam eski kız arkadaşını sokak ortasında bıçakladı. Olayın ardından kaçan kişi ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, bu öğlen saatlerinde Karaman Merkez Osmangazi Mahallesi 1055 sokakta meydana geldi. İddiaya göre adam, sokakta tartıştığı eski sevgilisi Ceylan B. ile henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıkardı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçağını çeken kişi, Ceylan B.'yi bacağından bıçakladı. Kadın bıçaklanarak yere yığılınca, kadının çığlıklarını duyan çevredekiler yardımına koştu. Saldırgan hızla uzaklaşınca mahalle sakinleri 112 acil çağrı merkezini arayarak iletişime geçti.

Olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Ceylan B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Suçlu polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Olay yerinde yapılan ön incelemenin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıld

112 acil çağrı Karaman Karaman son dakika