Karaman'da Cumhur İttifakı seçmenlerinden coşkulu kutlama

TAKİP ET

Cumhur ittifakı destekçileri sokaklara dökülerek ellerinde AK Parti, BBP, YRP ve MHP bayrakları ile meşaleler ve havai fişek gösterileri ve konvoy oluşturarak zaferi kutladı. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Aktekke Meydanında toplanan coşkulu kalabalık, karşısında birer selamlama konuşması yapan Cumhur İttifakına mensup milletvekili ve teşkilat yöneticileri birlik ve beraberlik mesajlarını vererek, ülkenin gelişimi ve milletin refahı için çalışacaklarını belirttiler.

Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerinden resmi olmayan sonuçlara göre yarışı önde götüren Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi Karaman'da vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi Karaman'da vatandaşlar tarafından kutlandı. Aktekke meydanına toplanan yaklaşık 20 bin kişilik grup AK Parti teşkilatı ve Cumhur İttifakı ortaklarının katılımı ile coşkulu şekilde kutlandı. Aktekke meydanında kurulan platform üzerinden halka seslenen AK Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Coştu, Gençlik Kolları Başkanı ve Cumhur İttifakı ortaklarından Yeniden Refah Partisi  İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Sarı birer selamlama konuşması yaparak birlik beraberlik mesajları verdiler.
















AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı Karaman Murat Öztürk Osman SağlamSelman Oğuzhan Eser BBP YRP Aktekke