KARAMAN'DA GAZETECİLERE ÇİRKİNKİN SALDIRI

TAKİP ET

Karaman'da bir silahlı kavga olayında görüntü almaya çalışan iki gazeteci, yumruk ve tekmeli saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında 1 muhabir yaralandı.

 Karaman’da Hisar Mahallesinde bir silahlı kavga ihbarı üzerine, olayı görüntülemek için bölgeye giden muhabir Hüseyin Türksever ile Ali Dağlı, kendisinin gazeteci olduğunu belirtmesine rağmen silahlı yaralama olayının yakınları tarafından görüntü almaları engellendi. Çıkan arbede sonrasında Türksever karnına, eline ve kulağına darbeler aldı. Bölgeye sevk edilen polislerin müdahalesiyle olay güçlükle sakinleştirildi. Gazetecilere saldıran 2 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü.  

Aldığı tekme ve yumruklar nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Türksever, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurarak tedavisi yapıldı. Ardından rapor alıp kendisini darbeden kişilerden şikâyetçi oldu. Söz konusu olayla ilgili şüpheliler hakkında adlı süreç başlatıldı.

karamansondakka.com ailesi olarak gazeteci arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyor, suçluların gereken cezayı almasını bekliyoruz. Türk yargısına ve adaletine güvenimiz tamdır.

karaman haber karaman karaman gündem karamandan karaman gazeticilere saldırı