KARAMAN'DA SEZEN SU TIKANIK AÇMA BAYRAMDA 7/24 HİZMETTE

TAKİP ET

Evinizde veya işyerlerinizdeki su kaçaklarını kırmadan tespit edebilmek için,  ......Tesisat son teknoloji cihazlar kullanmaktadır. Su kaçağı sorunu başınıza geldi ise internetten çağıracağınız firmalara çok dikkat edin su kaçağı tespiti kırmadan noktasal olarak bulunur 1 veya 2 kalebodur kırılarak tamir edilir, size bu hizmeti verebilecek işi yaptıktan sonra imzalı kaşeli garanti belgesi verebilecek aradığınızda karşınızda muhatap bulabileceğiniz firmaları tercih edin

1982 yılından itibaren Karaman'da hizmete başlayarak, kendimize yenilikler katarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
2004 yılında Karaman'da ilk ve tek olarak TIKANIK AÇMA MAKİNESİYLE yeniliklere başladık.
2009 yılında KANAL GÖRÜNTÜLEME CİHAZI ile devam ettik.
2016 yılında SU JETİ MAKİNESİNİ (250 BAR BASINÇLI SU İLE TIKANIK AÇMA) bünyemize kattık.
Karaman'da ilk ve hala tek olarak devam ediyoruz.
Ve son olarak 2019 yılında NOKTASAL SU KAÇAK TESPİT CİHAZLARIMIZI yine Karaman'da ilk ve tek olarak sizler için bünyemize kattık.
Siz değerli halkımıza son sistem cihazlarla hizmet vermeye, yenilikleri takip etmeye devam ediyoruz.

 

Boru Görüntüleme Kamerası; Pis su borularının içerisine gönderdiğimiz endoskopik kamera ile kırık, çatlak, conta sıyırmasından dolayı meydana gelen sızıntılar, ustalarımız tarafından görüntülenmekte ve tespit edilmektedir. Su kaçağı problemleri dışında borunun içerisindeki diğer problemleri belirlemek için gerekli su kaçağı bulma cihazıdır.

Termal Kamera; Termal ısı algılayıcı kameralar, su kaçağını tespit etmeden öte yardımcı cihazlar olarak nitelendirilir. Özellikle sıcak su tesisatı borusunun geçtiği yerleri görüntülemede ve yerden ısıtma tesisatında parke olmayan bölgelerde su kaçağını belirlemek kullanılır.

termal kamera su kaçağı tespititermal kamera su patlağı bulmatermal kamerayla su kaçak bulma
 

Tesisat Ölçüm Pompası; Temiz su borusunda kaçakları tespit etmede kullanılan yardımcı bir ekipmandır. Kaçak tespiti sırasında kullanılır.

Su Kaçağı Olduğu Nasıl Anlaşılır?
Duvarda veya tavanda ıslaklık, kabarma ve dökülme varsa
Su faturanız hiç olmadığı kadar yüksek geliyorsa
Parke ve fayanslarda su birikiyorsa
Kombinin suyu sürekli eksiliyorsa
Su saati dönmeye devam ediyorsa
Betondan arasından su çıkıyorsa
su saatinden su sızıyortavanların sararmasıtavanların su kaçağından dökülmesi.

#tıkanıkaçma #sıhhitesisat #su #tıkanık #karamantıkanıkaçma #tesisat #tıkanıklıkaçma #sukaçaktespiti #sukaçak #karaman #usta #sonteknoloji #since1982 #sezensu karaman lavobo tıkanık açma sezen su karaman kaaraman su kaçağı tıkanık açma karaman su kaçak t