Karaman'da Sıcaklık 12 derece birden düşecek

TAKİP ET

Meteoroloji'nin güncel hava durumu raporuna göre, önümüzdeki hafta başından itibaren hava sıcaklığı 12 derece birden düşecek ve yurt geneli yağışlı havanın etkisi altında olacak. İç Anadolu bölgesinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinde ise kar yağışının görülmesi de bekleniyor. Karaman'da yağışların yağmur şeklinde olacağı tahmin da ise sıcaklığın eksi - 5'e kadar düşmesi ve çarşamba günü kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü gelecek haftanın hava tahmin raporlarını paylaştı. Ayın son haftasında yağışlı havanın yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Sıcaklıkların da hissedilir derecede azalması tahmin edilirken, "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" atasözünü akla getirdi. 

Karaman'da ve çevre illerde hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta hissedilir derecede azalması bekleniyor. Yağışların yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.   Karaman'da  hava sıcaklığının eksi 5'e kadar düşmesi bekleniyor. Kentte çarşamba günü kar yağışı etkili olması bekleniyor. 

karaman hava durumu 5 günlük karaman hava durumu 10 günlük Karaman Karaman son dakika