Karaman'dan Elazığ ve Malatya'ya gönderilen tırlar vardı!

TAKİP ET

Karaman'dan Elazığ ve Malatya'ya gönderilen tırlar vardı! Toplanan yardım malzemeleri Elazığ ve Malatya'ya ulaştı.Paketlenen malzemelerin içinden çıkan not kağıtları duygulandırdı.

Elazığ'da yaşanan 6.5 şiddetindeki depremin ardından tüm yurtta olduğu gibi Karaman'da da yardım kampanyaları başlatıldı.
Karaman Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi göstermişti, Karaman Lojistik merkezi tarafından tahsis edilen 4 adet tır bugün Elazığ ve Malatya'ya ulaştı.

DEFNE SU'DAN DUYGULANDIRAN MEKTUP
Karaman'dan Depremin yaşandığı Elazığ ve Malatya'ya yardımda bulunmak isteyen 7'den 77'ye tüm Karaman'lılar meydana akın ederken,  7 Yaşında olduğu öğrenilen Karamanlı Defne Su isimli küçük kız çocuğu duygulandıran bir mektup gönderdiği ortaya çıkarken mektupta ''Siz Dışarıda Kaldığınız için üzülüyorum, Sizi çok seviyorum. Sizi Sıcak tutacak birşeyler gönderiyoruz'' notu duygulandırdı.

YARDIM KAMPANYASI 2.GÜN DEVAM ETTİ

Depremin yaşandığı Elazığ ve Malatya'ya yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar özel araçlarıyla Aktekke 15 Temmuzu Demokrasi Meydanı'nda oluşturulan toplama merkezine akın ederken, yardım kampanyası 2.gününde de devam etti. AFAD ekipleri de belediye görevlileriyle birlikte yardım toplama merkezine getirilen malzemelerin organizesini yaptı.