KARAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTENESİ'NE 50.000 METRE KARE EK BİNA YAPILIYOR

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman'a yeni bir Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine 50.000 metrekare Ek Bina yapılacağını açıkladılar.

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman'a  yeni bir Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine 50.000 metrekare Ek Bina  yapılacağını açıkladılar. 
Milletvekilleri Şeker ve Eser ,sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada ; 'Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Prof.Dr. Sebahattin AYDIN ,Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet İSLAMOĞLU, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr. Ahmet TEKİN ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Hasan ARSLAN’ı ziyaret ettik. İlimiz Devlet Hastanesi mevcut binası 49 bin m2 idi,yanına acil binası giriş tarafına,50 bin m2 büyüklüğünde yani mevcut binamızdan 1000 m2 daha büyük yeni bir hastane ek binası yapıyoruz. Yatırım programına koydurmustuk, şimdi proje ihalesine çıkılacak inşallah. Ayrıca, İlçe ve Beldelerimize yeni yapacağımız Sağlık Tesislerini,Tıbbi cihaz eksikliklerini ve Personel taleplerini ilettik. Sayın Bakanımız nezdinde Bakan Yardımcılarımıza Genel Müdürlerimize ve Bakanlık bürokratlarına,ilimize verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz.'dedi.
 

karaman haber karaman haber haber sondakika karaman karaman haber karaman haberleri