Karaman Futbol Kulübüne KMÜ Desteği

TAKİP ET

Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak,  geçtiğimiz pazar günü KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Hocaları ve öğrenciler ile birlikte Karaman FK'ye destek için maçın oynandığı Kemal Kaynaş Statyumuna geldiler.  Ellerinde bayraklar ve flamalar ile 3 otobüs dolusu öğrenci ile tribünler dolduran KMÜ'lü öğrenciler yaptıkları destek sloganları ile Karaman Futbol Kulübüne moral verdiler. Karaman Futbol Kulübü maçta 2-0 galip geldi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, hafta sonu sahasında Başkent Gözgözler Akademi Futbol Kulübü'nü ağırladı. Karaman temsilcisinin başarılı bir oyun sonucunda 2-0 galip tamamladığı karşılaşmayı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık AK da Spor Bilimleri Fakültesi hocaları ve öğrencileriyle birlikte tribünden takip etti.

3. Ligde düşme tehlikesi yaşayan ve zor günler geçiren 3. LiG Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü yönetimine geçtiğimiz haftalarda moral ziyareti yapan Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak,  geçtiğimiz pazar günü de KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Hocaları ve öğrenciler ile birlikte Karaman FK'ye destek için maçın oynandığı Kemal Kaynaş Statyumuna geldiler.  Ellerinde bayraklar ve flamalar ile 3 otobüs dolusu öğrenci ile tribünler dolduran KMÜ'lü öğrenciler yaptıkları destek sloganları ile Karaman Futbol Kulübüne moral verdiler. 

Maç boyunca büyük bir heyecan yaşayan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, alınan galibiyetten dolayı Karaman Futbol Kulubü futbolcuları ile teknik heyet ve yöneticilerini kutladı.

Prof. Dr. Namık Ak, "Takımımızı kutluyor, bundan sonraki maçlarından da başarılı sonuçlarla ayrılarak hedeflerine en kısa sürede ulaşmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma boyunca Karaman ekibine destek veren KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de Rektör Namık Ak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.