KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ 6 ORTAOBA SPOR 2

TAKİP ET


Karaman Amatör Ligi B. Grubunda mücadele eden Karaman Gençlerbirliği sezona başladığı skor ile Orataoba Spor maçında 6-2’lik farklı bir galibiyeti yakaladı.

Karaman’da sisli bir havada Karaman Organize Sahasında 5. Hafta mücadelesinde Ortaoba Spor – Karaman Gençlerbirliği karşı karşıya gelirken bu ilk devrenin son maçıydı. Takımına inanmış bir yönetim ve futbolcularla maç öncesinde Karaman Gençlerbirliği adına Başkan Yardımcısı Celil Akgün “Ligin ilk yarısının sonuna gelirken takımımız 4 haftada 3 galibiyet 1 şansız bir mağlubiyet alarak Ortaoba Spor maçına kadar geldi. Soyunma odasında da özellikle konuştuk ligin devre arasına girmeden son maçımızı da galibiyet ile tamamlamak istediğimizi inancımızı belirttik.” diyerek maç öncesi takım içi morallerden bahsetti.
Maçın düdüğü ile birlikte soğuk ve sisli bir Karaman öğleninde Dakikalar 11’i gösterirken İbrahim Mayda’nın golüyle Karaman Gençlerbirliği öne geçiyordu. Ardından İbrahim Mayda tekrardan sahne alıyor Dakikalar 28 gösterirken takımını 2 farkla öne geçiyordu ki ilk yarı böyle bitecek denirken Ortaoba Spor’un penaltı kazanmasıyla soyunma odasına 1 farka düşürerek girildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Karaman Gençlerbirliği yeni transferlerinden Kara Samet lakablı “Samet Var” ile tekrardan skoru 2 farka çıkarıyordu. Maçın parlayan yıldızı İbrahim Mayda 5 dakika sonra yeniden sahneye çıkıyor ve durumu 4-1 getiriyordu. Ortaoba Spor’unda maçı bırakmadığı ve farkın kapanması için çaba gösterdiği durumu 4-2 yapıyor ama durdurulamayan Karaman Gençlerbirliği ataklarından “MAYDA” tekrardan sihirbaz gibi sahneye çıkıyor ve farkı tekrardan 3 çıkarıyordu. Maçın son anlarında hakem Karaman Gençlerbirliğine penaltı noktasını gösteriyordu. Topun başında 5 haftanın en iyilerinden Emre Toker geçti ve maçın skorunu tayin eden golü attı.

Ortaoba Spor 2 – 6 Karaman Gençlerbirliği