Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Asaleten Atandı

TAKİP ET

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yeniden Ali Osman Bebek atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Muğla İl Müdürlüğüne Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Amasya İl Müdürlüğüne Ahmet Kurt, Tekirdağ İl Müdürlüğüne Ülkü Uslu, Osmaniye İl Müdürlüğüne Hamit Coşkun getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe Mustafa Koç, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mustafa Çelik, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mustafa Demirkıran, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mahmut Danayiyen, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Yasin Özdemir, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ali Osman Bebek, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Cemil Boz, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Coşkun Güven, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Emrah Yüksel Babuşcu, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ebu Bekir Kayhan, Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bahattin Yetim, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Arif Özsoy ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne de İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun atamaları yapıldı.

Ali Osman Bebek Kimdir?

10 Ekim 1979’da Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini Erkenek Kasabasında, daha sonra Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Lisans programını bitirdi. 2002-2008 yılları arasında Adıyaman Gölbaşı Atatürk İlköğretim Okulu, 2008-2013 yılları arasında ise Mustafa Kemal Anadolu Lisesinde Beden Eğitim Öğretmeni olarak görev yaptı. 2012 yılında Temmuz ayına kadar Mersin Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili görevinde bulundu. 9 Ocak 2014 tarihinde asaleten Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne atandı. Ardından 19 Kasım 2014 tarihinden itibaren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 23 Ocak 2018 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı kararnamesi ile Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı. Yaklaşık bir yıl önce yapılan yönetmelik değişikliği ile İl Müdürlüğünü vekaleten yürüten Ali Osman Bebek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak tekrar ataması yapıldı. 

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in Voleybol 1. Kademe Antrenörlük Belgesi, Basketbol 1. Kademe Antrenörlük Belgesi, Badminton 2. Kademe Antrenörlük Belgesi, Masa Tenisi 1. Kademe Antrenörlük Belgesi, Satranç 1. Kademe Antrenörlük Belgesi ve Badminton Hakemliği bulunuyor.

Ali Osman Bebek, evli ve 2 çocuk babasıdır.

ali osman bebek karaman gençlik ve spor i̇l müdürlüğüne atandı