Karaman OSB'de Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Ağıryaralandı

TAKİP ET

Karaman'da aynı işyerinde çalışan şahıslar arasında meydana gelen kavgada 1 kişi sırtından bıçaklanarak yakalanırken, olayla ilgili 4 kişi de gözaltına alındı.

Olay bugün saat 14.30 sıralarında Karaman Organize Sanayi Bölgesi 1978. sokakta bulunan bir soğu hava deposunda meydana geldi.
İddiaya göre Afganistan uyruklu Şersa A. ile aynı işyerinde çalışan Rafet Y.(57), Osman Y. (24), İsmail Y. (21) ile Mehmet B.(28) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Şersa A. kasık bölgesinden bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adeta savaş alanına dönen kavgayı polis güçlükle ayırdı. Yaralı şahıs, olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Şersa A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis olaya karışan Rafet Y.(57), Osman Y. (24), İsmail Y. (21) ile Mehmet B.(28) isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Daha sonra şüpheliler hastanede alınan sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere karakola götürüldü.
Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

karaman hava durumu karaman gündem karaman haber karaman nöbetçi eczane karaman devlet hastanesi